Calendari

Zazen en línia cada dia a les 7 de la tarda

El Dojo Zen de Lleida continua tancat fins que s’estabilitzi la situació sanitària. Queden, per tant, suspeses totes les activitats previstes, així com la pràctica de les sessions de zazen. Moltes gràcies per la vostra comprensió. Us mantindrem informats de qualsevol canvi.

Mentrestant, la nostra pràctica continua a casa. Tot i que les circumstàncies ens obliguen a estar separats físicament, està en les nostres mans unir els nostres cors. Aquesta ocasió de confinament és una bona ocasió per practicar junts el recolliment. Units en aquest acte simbòlic, a través d’una meditació real, podem harmonitzar i pacificar el nostre cor i ment en aquests moments difícils i oferir el nostre silenci per la salut i el despertar de tots els éssers.

Ho podem fer amb les persones que practiquen al Centre Zen de Barcelona. Podeu trobar tota la informació a http://www.zenbarcelona.org i així compartir la nostra meditació a casa. Cada dia a les 19h, i fins a les 19,30 h, podràs unir-te al zazen col·lectiu i en línia que dirigeix Laura MoKusen, monja zen del Centre Zen de Barcelona, des de casa. Ho pots fer a través de:

–El compte d’Instragram del Centre Zen de Barcelona. Ho has de fer amb el mòbil i la connexió en directe s’activa a les 19 h. (Live). Des de l’ordinador no es poden veure els directes.

–El canal Youtube del Centre Zen de Barcelona. La connexió s’activa a les 19 h. Pots subscriure’t al canal del Centre Zen de Barcelona i clicar per rebre notificacions. D’aquesta manera, quan comencem a emetre rebràs un avís. També trobaràs un video amb l’explicació de la postura per si vols veure-la abans de començar la meditació. Tota la informació a http://www.zenbarcelona.org

T’hi esperem.

 

Maig de 2020

Retir zen a Lluçà (Barcelona) dirigit per Pere Taiho Secorún

El  cap de setmana de l’1, 2 i 3 de maig de 2020 farem un retir de meditació (sesshin) a Mas Curtius, a Lluçà, organitzat pel Centre Zen de Barcelona, dirigit per Pere Taiho Secorún. Sesshin significa portar la mirada cap a l’interior d’un mateix, a través del silenci, de la respiració calmada, tant en els moments de meditació com en les activitats quotidianes. És una bona oportunitat per a continuar la pràctica per a les persones amb experiència i per a principiants és un bon pas per consolidar la mateixa. Els horaris són: l’arribada, divendres, 1 de maig a les 8.30h (primer zazen a les 11.00)h i el comiat diumenge, 3 de maig, a les 15,00h. Cal portar: Roba còmoda per poder seure en el coixí de meditació, preferentment negra o fosca; Coixí (zafu) per meditar (en tenim de disponibles); Bol, cullera i tovalló (oryoki) per al menjar tradicional (en tenim de disponibles); Llençols i coixinera o sac de dormir. El menjar és vegetarià. L’aportació és de 125€ (95€ socis i atur). Direcció: Mas Curtius al municipi de Lluçà (el Lluçanès), vegeu la web https://www.curtius.cat. Per a la inscripció o demanar més informació podeu contactar amb www.zenbarcelona.org i a l’adreça mail infozen@zenbarcelona.org